Tânăr de 16 ani din Crăciunelu de Jos, cercetat pentru furt calificat, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis

Adăugat la Știri

retinutUn minor din Crăciunelu de Jos este cercetat penal de poliţiştii din Blaj, după ce a furat o autoutilitară pe care a condus-o fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Minorul a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat într-o spălătorie auto, provocând pagube materiale.  

 La data de 08.10.2016, în jurul orelor 01.35, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Clujului din municipiul Blaj, o autoutilitară a intrat într-o spălătorie auto.

 Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în noaptea de 07/08.10.2016, un minor, în vârstă de 16 ani, din comuna Crăciunelu de Jos, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a profitat de faptul că o autoutilitară  a fost parcată, de către proprietar, pe strada Luncii din municipiul Blaj, neasigurată şi cu cheile în contact şi a sustras-o pentru a se deplasa în localitatea de domiciliu.

 Ajuns pe strada Clujului, minorul a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat în spălătoria auto, provocând pagube materiale.

 În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti.

 

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii