Acțiune pentru siguranța rutieră în Alba: Peste 700 de amenzi și aproape 60 de permise reținute de polițiști, săptămâna trecută

Adăugat la Știri

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 700 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 57 de permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice şi care s-a desfășurat pe parcursul săptămânii precedente.

În perioada 01-07.05.2017, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Au fost aplicate 754 de sancţiuni contravenţionale,  în valoare de 198.660 lei, din care 408 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 21 pentru depăşire neregulamentară, 20 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 57 de permise de conducere, retrase două certificate de înmatriculare şi au fost constatate 4 infracţiuni.

 

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii