Acțiune a poliţiştilor din Alba Iulia: Au aplicat taximetriştilor 34 sancţiuni contravenționale şi au controlat 84 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi

Adăugat la Știri

În data de 22.11.2017, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia  în colaborare poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au aplicat taximetriştilor 34 sancţiuni contravenționale şi au controlat 84 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi.

În data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia  în colaborare poliţiştii Serviciului de Investigaţii a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat o acţiune care a avut drept scop verificarea legalității desfășurării transportului în regim taxi pe raza municipiului Alba Iulia.

Astfel că, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 34 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6410 lei şi au controlat 84 de autovehicule care efectuau transport de persoane în regim taxi.

Din totalul de 34 de sancţiuni aplicate, 24 sancţiuni au fost aplicate conform OUG nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la OUG nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale şi 7 pentru alte abateri.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 168 ei, au reţinut un certificate de înmatriculare pentru lipsă ITP şi un permis auto pentru neacordare de prioritate.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii