Accidente și infracțiuni rutiere pe șoselele din Alba

Adăugat la Știri

rp_politie1-300x276.jpgLa data de 09.08.2016, ora 20.20, R.P., de 44 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Mai din Petreşti, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de R.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 09.08.2016, în jurul orelor 22.00, poliţiştii Posturilor de Poliţie Săsciori şi Câlnic, în timp ce executau serviciul de patrulare pe DN 67 C, pe raza localităţii Săsciori, au oprit pentru control un autoturism condus de O.G., de 46 de ani, din comuna Siseşti, judeţul Mehedinţi. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus nu era înmatriculat în circulaţie. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 09.08.2016, în jurul orelor 12.00, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 19 ani din Cugir, în timp ce circula cu o motocicletă pe strada Victoriei din Cugir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi fără ca motocicleta să fie înmatriculată în circulaţie, aceasta având aplicat un număr de înmatriculare fals. Faţă de motociclist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 09.08.2016, ora 14.34, poliţiştii din Sebeș au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Călăraș din Sebeş a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuat de poliţişti a rezultat că A.C.C., de 19 ani, din Sălişte, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Viteazul din Sebeş, nu a acordat prioritate de trecere unui taxi ce circula pe strada Călăraş, condus de un bărbat de 63 de ani, din Sebeş, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, un tânăr de 28 de ani şi un minor de 11 ani, ambii pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii