Accidente rutiere, în week-end, pe șoselele din Alba

Adăugat la Știri

accident-rutierLa data de 06.08.2016, în jurul orelor 09.40, pe DJ 107 I pe raza comunei Bucium, F.D.V., de 19 ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă, a pierdut controlul asupra acestuia şi a acroşat o femeie de 83 de ani, din comuna Bucium, care se deplasa pe partea stângă a carosabilului, în aceeaşi direcţie cu autovehiculul.

În urma accidentului, femeia a suferit multiple leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Abrud de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii de specialitate. Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

La data de 06.08.2016, în jurul orelor 17.47, pe strada Mihai Eminescu, din localitatea Sâncel, M.G.A., de 22 de ani, din Stremţ, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Târnăveni – Blaj, a pierdut controlul asupra acesteia, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuar şi a accidentat mortal un bărbat de 78 de ani, din Sâncel şi pe soţia acestuia, în vârstă de 71 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, faţă de şoferul autoutilitarei a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident, urmând să fie efectuată şi o expertiză tehnică a autovehiculului implicat.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii