Accidente, pe șoselele din Alba, în afara localităţii Şibot și pe raza localităţii Mărtinie

Adăugat la Știri

accident_rutierLa data de 12.12.2016, în jurul orelor 05.30, pe DN7, în afara localităţii Şibot, G.G., de 66 de ani, din Vulcan, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a ieşit în afara carosabilului şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 62 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare. Faţă de G.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 12.12.2016, în jurul orelor 06.30, M.E.M., o femeie în vârstă de 29 de ani, din comuna Şugag, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C, pe raza localităţii Mărtinie, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică. În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că nu era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii