Accident GRAV : Microbuz cu 20 de copii, răsturnat pe o șosea din Alba

Adăugat la Știri

Un microbuz care transporta copii s-a răsturnat, marţi, pe autostrada A 1 Sebeş – Orăştie, în zona localităţii Vinţişoara, din judeţul Alba, în urma accidentului şoferul fiind rănit grav, iar un copil fiind rănit uşor. Cauzele accidentului nu sunt cunoscute încă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, Alina Marescu, a declarat că un microbuz plin cu 20 de copii a fost implicat, marţi seara, într-un accident pe autostrada A 1 Sebeş – Orăştie, în zona localităţii Vinţişoara, din judeţul Alba, cauzele accidentului nefiind cunoscute încă.

Se ia în calcul ipoteza ca şoferul să fi suferit, posibil, un atac de cord înainte de a pierde controlul vehiculului.

Marescu a spus că microbuzul a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea autostrăzii.

Potrivit sursei citate, şoferul microbuzului a fost rănit grav, fiind inconştient, iar unul dintre copii a fost rănit uşor. Din ultimele informații, se pare că șoferul a decedat.

La faţa locului, au intervit o autospecială a ISU,, o ambulantă SMURD, un echipaj de la Descarcerare şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean Alba, în sprijinul acestora fiind trimise şi două echipaje de Terapie Intensivă Mobilă de la ISU Hunedoara.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii