A doua sesiune de înscrieri în Programul SRL-D 2016 se încheie astăzi

Adăugat la Știri

bani_din_calculatorAntreprenorii debutanţi în afaceri pot primi anul acesta până la 10.000 de euro, bani nerambursabili, pe care îi mai pot solicita până mâine seară, în cadrul celei de-a doua sesiuni de înscrieri în Programul SRL-D.

Cea de-a doua sesiune de înscrieri în program a debutat la 31 august şi se va încheia mâine seară, la ora 20.00, moment din care aplicaţia de înscrieri va deveni inactivă. Înscrierile se pot face pe http://programe2016.aippimm.ro/stimulare-tineri/login/

Concret, întreprinzătorii debutanţi în afaceri au  posibilitatea de a obţine, prin intermediul Programului SRL-D, o finanţare nerambursabilă, pentru planurile de afaceri, de maximum 50% din valoarea cheltuielilor eligibile, însă de cel mult 45.245 de lei de beneficiar (aproximativ 10.000 de euro). În acelaşi timp, este necesară o contribuţie proprie sau un credit bancar de minimum 50% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Citește și Viitorii antreprenori scapă de birocraţia înfiinţării unei firme: Trei tineri revolutionează birocrația din România

Bugetul total alocat programului este de 22,7 milioane de lei, iar autorităţile estimează că de sprijinul nerambursabil vor beneficia cel puţin 501 persoane care desfăşoară pentru prima dată activitate economică. Schema de minimis este valabilă până la finele anului curent, iar plățile vor fi făcute până la sfârșitul anului 2017.

Sursa.avocatnet.ro

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii