A 5 a ediție a Conferințelor BookLand Evolution își redeschide porțile pentru tinerii din Alba Iulia, la Universitatea „1 Decembrie 1918”

Adăugat la Educație și Cultură, Știri

Cine le insufla tinerilor dorinta de a ‚face ceva’ cu viata lor? Cine le asigura acele momente revelatorii, care le ghideaza apoi pasii inspre obiectivele personale si profesionale care li se ‚potrivesc’ cu adevarat? Raspunsurile vin in aceasta ordine: familia, prietenii, scoala, mass media.

Ȋnsa oare e suficient sa fii ancorat/a in cele ‚4 cercuri’? Cum ar fi sa primesti nemijlocit sfatul (si poate chiar mentoratul) unui om de succes, pe care-l admiri, dar pe care nu ai avut inca sansa sa-l intalnesti fata in fata?

Cu aceasta ‚oferta’ vin Conferintele BookLand Evolution, care strabat anual 23 orase, reunind tinerii si personalitatile marcante, care-i incurajeaza & motiveaza prin exemplu personal sa faca alegerile potrivite in viata, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si urma vocatia! Cel mai amplu proiect educational, prin cele ~115 zile de conferinta, ofera liceenilor si studentilor o oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu profesionisti consacrati.

A 5a editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Alba Iulia la Universitatea „1 Decembrie 1918” (Str. Unirii nr. 15-17), de miercuri pana vineri (11-13 Aprilie’18), in intervalul orar 14:00–16:00, respectiv in zilele de 11 si 12 aprilie (miercuri si joi) conferintele au loc in Amfiteatrul A9 (Aula Magna), iar in ziua de 13 aprilie (vineri) in Amfiteatrul A6 (Cladirea Centrala a Universitatii).

Vor urca pe scena 9 personalitati pregatite sa raspunda la toate intrebarile: Adrian Butuc, Ciprian Cucu, Andreea Bogdan, Iudita Maris, Ioana Sasu, Florin Sebastian Badale, Carmen Pauleti, Sebastian Baesan si Silvian Stancel. Intrarea este LIBERA!

Despre BookLand: a luat nastere in 2011 ca prim targ urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid intr-o caravana nationala, vizitand timp de trei ani peste 40 orase. Libraria online www.book-land.ro si Tabara Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului iar seria de Conferinte BookLand Evolution alaturi de platforma www.inPractica.ro ii completeaza abordarea social-educationala asumata.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii