732 de „vitezomani” – „capsați” de radarele poliției din Alba! Amenzi de peste 280.000 de lei

Adăugat la Știri

În săptămâna ce a trecut, poliţiştii din Alba au depistat 732 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Faţă de 4 dintre aceştia, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru că au depășit limita legală  cu peste 50 de kilometri/oră.

În perioada 06 – 12 august 2018, poliţiştii rutieri din Alba au aplicat 732 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Acţiunea  a făcut parte din calendarul campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL şi a avut drept scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

Alţi 235 de participanţi la trafic au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 280.430 lei.

Faţă de 4 conducători auto, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, ca urmare a faptului că au fost depistaţi circulând cu o viteză mai mare de 50 de kilometri/oră decât limita maximă admisă.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii