58 de posturi pentru încadrare din sursă externă repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba : Vor concura 165 de candidaţi, mâine, la Colegiul HCC

Adăugat la Știri

politieMâine, 19 octombrie, va avea loc proba scrisă a concursului de încadrare directă, din sursă externă sau reîncadrare ca poliţişti pentru locurile de agenţi de poliţie de ordine publică, rutieră şi transporturi, din Poliţia Română. În urma probelor eliminatorii, pe cele 58 de posturi pentru încadrare din sursă externă repartizate Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor concura 165 de candidaţi.

Cei care participă la concurs trebuie să se prezinte la Colegiul „Horea Cloşca şi Crişan ” din municipiul Alba Iulia, începând cu ora 09.00.

Accesul în sălile de concurs este permis până la cel mult ora 09.45. Celor care nu vor fi prezenţi la ora 09.45 în săli nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi „neprezentaţi”.

Accesul în sala de concurs se face pe baza unui document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport. În sală, candidaţii vor avea asupra lor doar documentul de identitate şi pix sau stilou cu pastă ori cerneală de culoare albastră. Nu se permit pixuri sau stilouri ce permit ştergerea şi rescrierea.

Nu se admite accesul în sală cu materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări sau alte mijloace de calcul ori comunicare.

Testul constă în 60 de întrebări, cu trei variante de răspuns din care doar una este corectă.

Nota minimă de promovare a testului scris este 7.00.

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii