418 persoane, prezente la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de la Alba Iulia: 103 ar putea fi angajate în urma acțiunii de astăzi

Adăugat la Știri

418 persoane au participat, astăzi, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată la Alba Iulia.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba a anunțat, după centralizarea primelor date, că au fost solicitați să participe la acțiune 295 de angajatori dar au venit cu oferte de muncă doar 25 de agenți economici din județ.

Aceștia au pus la dispoziția celor prezenți 344 locuri de muncă. Angajatorii prezenți au selectat 103 candidați pentru o posibilă slujbă. Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba au anunțat că atât agenții economici cât și absolvenții care vor intra în relație de muncă în urma acestei acțiuni au o serie de beneficii financiare. Majoritatea posturilor oferite au fost pentru absolvenți de studii generale și medii.

Citește și Astăzi, la Alba Iulia, Bursa Generală a Locurilor de Muncă

La acțiunea de astăzi de la Alba Iulia, au fost invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen lung și mediu.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii