4 persoane surprinse de camerele video, la furat, dintr-un magazin din Alba Iulia, au fost identificate

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat 4 persoane din municipiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un magazin de îmbrăcăminte din municipiul Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor magazinului.    

La data de 14 mai 2017, după apariţia pe reţelele de socializare şi în presa locală a unor imagini ce au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Alba Iulia în care apar mai mulţi tineri ce ar fi sustras obiecte vestimentare din interiorul acestuia, Poliţia Municipiului Alba Iulia a demarat activităţile de cercetare, în vederea identificării autorilor furtului şi recuperării prejudiciului.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, la data de 15 mai a.c., cele 4 persoane bănuite de comiterea furtului au fost identificate.

Este vorba de o femeie de 36 de ani, două minore de 15 ani şi de un minor de 17 ani, toţi din municipiul Alba Iulia, care, în după amiaza zilei de 10 mai a.c., au profitat de neatenţia vânzătoarei şi au sustras o geacă şi o pereche de pantaloni.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor magazinului, iar faţă de cele 4 persoane bănuite, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, se arata in comunicatul IPJ Alba.

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii