4 persoane audiate pentru posesie de droguri în valoare de 150.000 de euro.

Adăugat la Știri

 

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Alba  au efectuat o percheziţie la domiciliul unor persoane bănuite de introducerea în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc. Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au confiscat peste 14.300 de grame de droguri de risc, iar 4 persoane au fost conduse la audieri.

La data de 18 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba, au efectuat o percheziţie domiciliară la reședința unor persoane din  Bucureşti, bănuite de trafic de droguri de risc.

Cele 4 persoane ar fi primit, prin intermediul unor firme de curierat, colete cu droguri de risc, pe care ulterior, le-ar fi valorificat unor consumatori din România.

În activităţile de cercetare, poliţiştii au reuşit să intercepteze un colet cu 14.300 de grame de cannabis şi 89 de grame de rezină de canabis.

În urma percheziţiei, au fost ridicate în vederea confiscării 200 de grame de cannabis, 5 grame de rezină de cannabis, 6 comprimate de ecstasy, dispozitive de mărunţit şi cântărit, o substanţă pulverulentă, înscrisuri, ambalaje şi 10.000 de lei.

Valoarea pe piață a drogurilor confiscate depășește suma de 150.000 de euro.

De asemenea, 3 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 22 şi 49 de ani, au fost conduşi la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba, pentru audieri, faţă de aceştia fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii