4 persoane au suferit răni ușoare, în urma a doua accidente produse în week-end

Adăugat la Știri

SIMULARE - ACCIDENT DE CIRCULATIE - CRAIOVALa data de 21.04.2017, în jurul orelor 21.15, pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, D.A., o tânără de 22 de ani, din comuna Întregalde, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu un stâlp.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate.

La data de 23.04.2017, în jurul orelor 15.50, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, G.C.I., de 18 ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta, pentru a intra într-o parcare, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului, motociclistul şi o femeie, în vârstă de 37 de ani, pasageră pe motocicletă, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital.

Atât conducătorul auto cât şi motociclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii