30 de permise reținute și amenzi de peste 52.000 de lei, după o acțiune a polițiștilor rutieri din Alba

Adăugat la Știri

amenzPoliţiştii din Alba au depistat peste 500 de participanți la traficul rutier ce au încălcat regulile privind circulaţia pe drumurile publice. 30 de conducători auto au rămas fără permis. Acţiunea de creştere a siguranţei rutiere a fost organizată de Serviciul Rutier şi s-a desfășurat atât în mediul urban cât şi în mediul rural.  

În perioada 09 – 13 iulie 2018, Serviciul Rutier Alba a desfăşurat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea celor ce încalcă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune au participat, alături de poliţiştii rutieri şi poliţiştii de ordine publică de la poliţiile municipale şi orăşeneşti şi secţiile de poliţie rurală cu atribuţii în domeniul poliţiei rutiere.

Cu această ocazie au fost constatate şi sancționate 549 de abateri contravenţionale, din care 156 pentru depășirea limitei legale de viteză, 13 pentru neacordare de prioritate vehiculelor şi 9 pentru neacordare de prioritate pietonilor. Totodată, au fost sancţionaţi contravenţional 58 de biciclişti şi 100 de pietoni.

Au fost reţinute 30 de permise de conducere şi au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 52.200 lei.

 

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii