3 tineri din Alba Iulia și Târnăveni – reținuți de polițiști după ce au furat mai multe bunuri dintr-un magazin din Alba Iulia

Adăugat la Știri

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat, cu operativitate, 3 persoane bănuite de săvârşirea unui furt din incinta unui local public din oraş. Prejudiciul a fost recuperat, în mare parte, iar cele 3 persoane au fost reţinute.   

La data de 20 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, i-au identificat pe 3 tineri, cu vârste de 18, 19 şi 23 de ani, doi din Alba Iulia şi unul din Târnăveni, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt, cu un prejudiciu de 1.500 de lei, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

În sarcina celor 3 tineri s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 19 august 2018, ar fi escaladat geamul unui local public situat pe B-dul 1 Decembrie din Alba Iulia şi ar fi sustras produse electronice, ţigări, băuturi alcoolice, bani şi alte bunuri.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, în proporţie de 70 %.

Faţă de cei trei, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 august, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii