29 de partide amicale pentru divizionarele terțe din Alba în perioada de pregătire!

Adăugat la Fotbal, Sport

Cele 4 echipe din Alba ce vor reprezenta județul în următorul sezon al Ligii a 3-a, au disputat în perioada de pregătire 29 de partide amicale! Metalurgistul Cugir a avut cea mai bună traictorie, fără să cunoască înfrângerea, cu 7 victorii și un egal. Cel mai răsunător succes a fost cel cu divizionara secundă, Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1, sub Drăgana. Golgeterul echipei cugirene a fost Andrei Făgărșanu cu 6 reușite.

Industria Galda a avut tot 8 partide disputate, din care a câștigat 5 a remizat în alte două și a pierdut un amical. Cei mai buni marcatori ai echipei au fost Flaviu Baghiu și Silviu Mureșan, fiecare cu câte 3 goluri.

Cele mai multe partide de verificare, 10 la număr, a avut Performanța Ighiu. Echipa lui Mihai Manea a câștigat 7 jocuri și a pierdut 3, cel mai bun marcator fiind Daniel Unguru cu 5 reușite. Cele mai puține amicale a avut Unirea Alba Iulia, 6 la număr. Echipa lui Adorian Himcinschi a avut două victorii, două egaluri și două înfrângeri, cei mai buni marcatori fiind Ciprian Selagea și Alexandru Giurgiu, fiecare cu 3 goluri marcate. Noul sezon al Ligii a 3-a va începe la finalul acestei săptămâni.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii