Declarațiile cu termenul în data de 25 februarie:Notificarea pentru încetarea aplicării sistemului TVA la încasare, Formular 097. S
 Declarația privind obligațiile de plată la bugetul de stat Formular 100.

Declarația privind impozitul pe profit pe anul precedent, Formular 101, format electronic.

Declarația privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate, Formular 112.

Declarația privind veniturile sub formă de salarii din străinătate obținute de către persoanele fizice care desfășoară activitate în România și de către persoanele fizice române angajate ale misiunilor diplomatice și posturilor consulare acreditate în România pentru luna precedentă, Formular 224.

Decontul de taxă pe valoarea adăugată, Formular 300.

Decontul special de taxă pe valoarea adăugată pentru luna precedentă, Formular 301.

Cerere privind utilizarea ca perioadă fiscală pentru TVA a semestrului sau anului calendaristic pentru anul curent, Formularul 306.

Declarația privind sumele rezultate din ajustarea taxei pe valoarea adăugată, Formular 307.

Declarația privind taxa pe valoarea adăugată colectată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art.153 alin. (9) lit.a) – e), lit.g) sau lit.h) din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal, Formular 311.

Declarația recapitulativă privind livrările/achizițiile/prestările intracomunitare de bunuri pentru luna precedentă Formular 390 VIES.

Declarația informativă privind livrările de bunuri și prestările de servicii efectuate în anul…, pentru anul precedent, Formular 392A.

Declarația informativă privind livrările de bunuri, prestările de servicii și achizițiile efectuate în anul …, pentru anul precedent, Formular 392B. S

Declarația informativă privind veniturile obținute din vânzarea de bilete pentru transportul rutier internațional de persoane, cu locul de plecare din România în anul…, pentru anul precedent, Formular 393.

Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național de persoanele înregistrate în scopuri de TVA, Formular 394.

Sursa:avocatnet.ro