25 de agenți economici din Alba și-au anunțat participarea la bursa din 20 octombrie : Aceștia oferă peste 260 de locuri de muncă

Adăugat la Știri

bursa-absolventiAgenţia  Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba  organizează  în data de 20 octombrie 2016, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Până în acest moment şi-au anunţat participarea 25 de agenţi economici care oferă peste 260 locuri de muncă.

Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia şi Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, la Casa de Cultură a Studenţilor din municipiul Alba Iulia, Str. Ardealului, Nr.1, începând cu ora 9.30.

Această acţiune are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, reamintim că absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la agenţia pentru ocuparea forţei de muncă, pot beneficia de prime de încadrare.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii