23-25 iunie, Sărbătoarea Muzicii, în Cetatea Alba Carolina: Formația SMOKIE, cap de afiș la ediția din acest an

Adăugat la Știri

În perioada 23-25 iunie 2017 la Alba Iulia va avea loc o nouă ediție a evenimentului Sărbătoarea Muzicii, care vine la scurt timp dupa Zilele Oraşului – Alba Fest, un festival deja consacrat care adună mii de oameni în Piața Cetății.

Sarbatoarea Muzicii inseamna ca stiti sa alegeti ce ascultati si stiti sa va bucurati de muzica in starea ei de gratie si in forma ei cea mai avansata si mai elevata. Editiile anterioare recomanda Sarbatoarea Muzicii ca fiind un eveniment care va satisface si cele mai pretentioase gusturi in materie de muzica.

Sărbătoarea muzicii din acest an îi are ca invitați, duminică, 25 iunie, pe Smokie.

Alba Iulia este unul dintre orașele din România care a păstrat în ultimii trei ani principiile care stau la baza acestui eveniment: diversitatea genurilor muzicale, accesul gratuit la scenă pentru public, sonorizarea unor zone istorice de patrimoniu și, mai mult decât orice, sincronizarea cu eforturile altor țări de a pune în valoare muzica și muzicienii, amatori și profesioniști deopotrivă.

Citește și Fanfara “Augustin Bena” , gardă muzicală, în fiecare duminică în Piața Cetății

Pentru anul 2017 propunem o formulă artistică cu elemente diferite, dar inseparabile ca dinamică și scop, parte a celui mai mare eveniment internațional prin care se celebrează muzica la nivel international. Ziua de 25 iunie, ultima zi a festivalului, oferă publicului un concert eveniment Smokie.

 

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii