22 mai, ultima zi de depunere a dosarelor pentru titularizare

Adăugat la Știri

Candidații care vor să se înscrie la examenul de titularizare, mai au timp să-și depună dosarul până luni, 22 mai.  Examenul scris de titularizare este programat pe 12 iulie. 

Lista posturilor disponibile a fost actualizata de Ministerul Educației. În școlile din municipiile Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Aiud, orașele Cugir, Ocna Mureș și în mai multe localități din mediul rural, printre care Jidvei, Lupșa, Săliște sau Petrești, sunt disponibile posturi pentru educatori, învățători și profesori pentru diverse specialități. În perioada 29 mai – 30 iunie sunt programate probele practice/orale și inspecțiile la clasa. În mod excepțional, absolvenții promoției 2017 pot să prezinte adeverința de absolvire și să valideze fișa de înscriere în data de 12 iulie. Rezultatele finale ale examenului de titularizare se vor afișa în perioada 20-24 iulie, iar în data de 25 iulie, se va publica lista cu repartizarea candidaților cu media de minimum 7,  pe posturi didactice sau catedre vacante.

Citește și Meditațiile date de profesori elevilor de la clasă ar putea fi interzise

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecția specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidații trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât și la proba practică/inspecția specială în profilul postului.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii