20 de permise de conducere reținute și aproape 250 de amenzi date de polițiști în județul Alba, în ultimele 4 zile

Adăugat la Știri

În perioada 26-30 iunie, peste 180 de poliţişti din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat, zilnic, pe raza judeţului Aba, pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică precum şi pentru asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.  Au fost constatate 104 infracţiuni şi aplicate peste 450 de sancţiuni contravenţionale.

În ultimele 4 zile, în judeţul Alba au acţionat, zilnic, în medie, 190 de poliţişti din structurile de ordine publică şi poliţie rutieră, pentru menţinerea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii, alături de jandarmi, au constituit, zilnic, în medie, 90 de patrule de siguranţă publică mixte şi independente şi au folosit 75 de mijloace auto.

Pe principalele artere rutiere din judeţ, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au acţionat pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier dar şi pentru combaterea excesului de viteză, fiind folosite, zilnic, în medie, 11 aparate radar.  Au fost reţinute 20 de permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.

În această perioadă, efectivele de ordine publică şi poliţie rutieră au aplicat 243 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 126.205 lei.

Totodată, au constat 104 infracțiuni, din care 14 în flagrant delict şi au luat măsura preventivă a reţinerii, faţă de 3 persoane.

Poliţiştii au intervenit la 205 solicitări venite din partea cetățenilor, majoritatea fiind primite prin intermediul serviciului 112.

 

Emilia Hîrceagă

redactor știri Radio Unirea FM
e-mail: redactie@radiounirea.ro

Comentarii