20 de delegați din Alba, la primul Congres al Pro România. Horațiu Florea: Nu plecăm de la zero. Principala noastră carte de vizită, performanța echipei de guvernare din perioada 2012-2015

Adăugat la Politică

Un număr de 20 de delegați din Alba au participat, duminică, la primul Congres al Pro România, în cadrul căruia fostul premier, Victor Ponta, a fost ales președintele acestei formațiuni. Horațiu Florea, coordonator al Pro România, filiala Alba, a declarat că principala lor carte de vizită este performanța echipei de guvernare din perioada 2012-2015. O parte dintre miniștrii care au condus atunci România se află la conducerea partidului.

Prim-vicepreşedinţi ai Pro România au fost aleşi Nicolae Bănicioiu, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu, iar secretarul general – Alin Văcaru. Horațiu Florea a declarat că așteaptă în partid oameni care nu mai vor să asiste, ci doresc să se implice.

”La Alba partidul este format în mare parte din tineri. Noi suntem PRO și nu CONTRA proiectelor politice benefice pentru cetățeni. Pro România este un partid de centru-stânga, care promovează o viziune liberală în economie şi în zona drepturilor democratice fundamentale. Pro România îşi propune să fie o platformă politică în care oameni competenţi construiesc şi aplică proiecte concrete pentru dezvoltarea ţării. Pro România va propune proiecte în fiecare domeniu de activitate. Pro România nu e un proiect care pleacă de la zero. Principala noastră carte de vizită este performanţa echipei de guvernare din perioada 2012-2015, care a gestionat eficient reconstrucţia ţării după criza economică. Acea echipă a reuşit să genereze atât creştere economică, cât şi dreptate socială şi a pus bazele unei dezvoltări sustenabile. Pro România este un partid construit pe valori precum competenţa, profesionalismul, responsabilitatea, meritocraţia şi integritatea. Avem lideri care au reprezentat România cu cinste, onestitate şi seriozitate prin activitatea lor şi a căror muncă se poate măsura în rezultate concrete, oameni care s-au bătut întotdeauna pentru interesele României şi ale românilor. Este primul Congres al partidului la care a fost aleasă conducerea formaţiunii politice şi au fost stabilite liniile directoare ale Pro România”, a spus Horațiu Florea.

Comentarii