20 de copii din mai multe cartiere din Alba Iulia ar putea beneficia de servicii sociale începând cu această toamnă

Adăugat la Știri

primaria-alba-iulia20 de copii din mai multe cartiere din Alba Iulia ar putea beneficia de servicii sociale începând cu această toamnă.

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia a anunțat că  intenționează să susțină financiar începând cu data de 1 octombrie 2016, servicii sociale pentru protecția copilului, furnizate prin Centru de zi pentru copii. Beneficiarii acestei acțiuni ar putea fi 20 de copii din cartierele Ampoi I, II și III și Bărăbanț, cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani.

Citește și Până în decembrie, părinții pot depune, la Direcția de Asistență Socială Alba Iulia, cererile pentru tichetele pentru grădiniță

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială au declarat că sunt așteptați să depună o scrisoare de intenție ONG-urile sau alte organizații acreditate ca furnizori de servicii sociale, ce dispun de spațiile necesare pentru desfășurare activităților cu copii. Pentru aceste servicii finanțarea se asigură în procent de maxim 70 % din standardul de cost, respectiv 658 lei/copil/lună. Scrisoarea de intenție se depun până la data de 30 septembrie, la Direcția de Asistență Socială a municipiului Alba Iulia.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii