20 de agenţi economici și-au anunțat prezența, până acum, la Bursa Locurilor de Muncă de la Alba Iulia din 19 octombrie: Aceștia oferă peste 320 de locuri de muncă

Adăugat la Știri

Agenţia Judeţeană pentru  Ocuparea  Forţei de  Muncă  Alba organizează  vineri, 19 octombrie 2018, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9:30.

Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la posturile disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici. Pot participa și celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă deoarece, potrivit prevederilor Legii 76/2002, cu modificările şi completările ulterioare beneficiază de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Până în acest moment şi-au anunţat participarea 20 de agenţi economici care oferă peste 320 locuri de muncă.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii