162 de amenzi de peste 37.000 de lei, acordate de polițiștii din Alba, într-o zi! Se intensifică acțiunile în perioada următoare

Adăugat la Știri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 39 de evenimente, au aplicat peste 160 de amenzi şi au constatat 11 infracţiuni. În perioada imediat următoare, vor fi intensificate acţiunile, în special în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea ilegalităţilor generate de comerţul cu alimente, brazi de Crăciun şi articole pirotehnice.  

Ieri, 17 decembrie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 39 de evenimente, din care 37 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 11 infracţiuni şi au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 37.095 lei, din care 31 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 126 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Dintre sancţiunile aplicate pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 69 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză şi două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Au fost reţinute 9 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru alcool şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/oră a limitei legale de viteză.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua, în perioada imediat următoare, urmând a fi intensificate controalele în pieţe, târguri societăţi comerciale dar şi în traficul rutier.

Tudor Stan

redactor Radio Unirea FM
Mobil: 0756.638.321
email: tudorstan90@gmail.com

Facebook 

Comentarii