16 directori de spitale şi medici din Republica Moldova, într-o vizită de documentare la UPU Alba Iulia

Adăugat la Știri

Spital-Alba-IuliaO delegaţie formată din 16 directori de spitale şi medici din Republica Moldova a fost joi, la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, într-o vizită de documentare, deoarece sistemul UPU-SMURD urmează să fie implementat şi peste Prut.

UPU Alba Iulia a fost aleasă ca unitate reprezentativă alături UPU Târgu Mureş şi Braşov, pentru a fi vizitate de grupul din Republica Moldova, iar cei prezenţi au văzul întreaga secţie, de la rampa de acces a ambulanţelor şi zona de triaj, până la spaţiile dedicate pentru urgenţe majore.

Citește și La Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia se vor efectua studii clinice în domeniul medicamentelor de uz uman

 După ce au vizitat Unitatea de Primiri Urgenţe şi au primit informaţii de la Aurel Crişan, medicul şef al UPU Alba Iulia, cei prezenţi au continuat discuţiile în sala de şedinţe a spitalului alături de echipa managerială.
După vizita de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia delegaţia din Republica Moldova au avut în agendă şi o vizită la Sala Unirii şi în Cetatea Alba Carolina. Cei 16 directori de spitale şi medici din Republica Moldova vor merge mai apoi la UPU Braşov, în acelaşi scop.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii