153 de km/h, viteza cu care a circulat un tânăr din Galda de Jos: A rămas fără permis pentru o perioadă de 90 zile

Adăugat la Știri

vitezaLa data de 23 aprilie, pe D.N.1, la kilometrul 393, în afara localității Oiejdea, polițiștii au depistat un bărbat, de 28 de ani, din Galda de Jos, județul Alba, care conducea un autoturism cu viteza de 153 de km/h.

Conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru o perioadă de 90 zile.

Poliţiştii din Alba au constatat 5 infracţiuni, au aplicat peste 900 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras 10 certificate de înmatriculare, în urma acţiunii „SPEED”,

În perioada 17 – 23 aprilie a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii din judeţul Alba au acționa în cadrul operațiunii „SPEED”, pentru salvarea de vieți și pentru creșterea siguranței traficului rutier, prin impunerea respectării regimului legal de viteză.

În cadrul acţiunii au fost constatate 5 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice și au fost aplicate 913 sancțiuni contravenționale, din care 743 pentru  depăşirea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 10  certificate de înmatriculare.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii