138 de participanţi la traficul rutier, sancționați de polițiștii din Alba: 7 șoferi au rămas fără permis

Adăugat la Știri

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Alba au sancţionat 138 de participanţi la traficul rutier. Faţă de 7 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

În această perioadă, în judeţul Alba, nu au fost înregistrate accidente rutieră soldate cu rănirea gravă sau decesul vreunei persoane.

La data de 12 decembrie a.c., poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii din structurile de ordine publică, au continuat acţiunile dedicate creşterii  siguranţei circulaţiei pe drumurile publice din judeţ.

138 de participanţi la traficul rutier au fost sancţionaţi contravenţional, iar faţă de 7 conducători auto, complementar sancţiunii aplicate, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere.

Citește și În cadrul acțiunii poliției „Foc de artificii”, peste 3.200 de articole pirotehnice, confiscate de oamenii legii din Alba

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracțiune la regimul circulaţiei rutiere.

Valoarea totală a secțiunilor aplicate a fost de 26.390 lei.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii