12 noiembrie: English 4 Kids, o nouă întâlnire la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba

Adăugat la Știri

Marți, 12 noiembrie 2019, începând cu ora 17.00, Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vă invită la o nouă întâlnire în cadrul clubului de limbă și civilizație engleză „English 4 Kids”, ce se va desfășura la Sala de lectură.

Iniţiat de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba în luna august a acestui an, proiectul coordonat de profesoara Diana Mortură, în calitate de voluntar al bibliotecii, a fost conceput sub forma unor activități practice și teoretice, în care cei mici își pot exersa cunoștințele dobândite prin cântec, lectură, joc și ateliere creative.

Întâlnirea lunii noiembrie va avea ca temă generală Autumn (Toamna), propunând micilor participanți o selecție de subteme dedicate acestui anotimp: activități de toamnă, fructe de sezon, florile de toamnă, precum și elemente de vestimentație specifică.

 Pe tot parcursul desfășurării activității, prin cântece educative, jocuri interactive și concursuri, copiii vor dobândi și fixa cunoștințe noi legate de limba, cultura și civilizația engleză. De asemenea, cei mici vor primi recomandări de lectură, cărțile putând fi împrumutate acasă pe baza permisului de bibliotecă.

Clubul English 4 Kids va valorifica și colecția de carte de limba engleză a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, donată în anul 2018 de către Ambasada SUA în România.

Simona Lodroman

redactor șef Radio Unirea FM
Mobil: 0733.948.174
email: slodroman@yahoo.com

Comentarii